2009.04.10. Bula, másképp

Roland írta,
22 óra 41 perckor,
Fidzsi-szigetek témakörben.
Miután túltettem magam a sokkon, vagyis a papeetei piacon elfeküdt kisasszony látványán (ami meglepõen rövid idõ alatt vált népszerûvé a hazai blogoszféra egén), kimentem Tahiti repterére, hogy egy kora reggeli gépindulás miatt immáron harmadszor virrasszam át az éjszakát a hülye nevû és indokolatlanul drága komplexumban. A boarding elõtt még megtalált egy beszédmániás, divatkollekciókkal házaló, rigolyás perszóna, aki megnyúlt arcomról tudomást sem véve öntötte rám rosszabbnál-rosszabb sztorijait a várakozás alatt. Beszálláskor persze valami probléma adódott a papírjaival, úgyhogy többet szerencsére nem láttam.

Aucklandi átszállással, délután háromra értem Fidzsire, mint utóbb kiderült, hátizsák nélkül (a ground handling a NAN-t NRT-nek nézte). Míg Sydneybõl érkezõ útitársamra vártam, a reptéri irodák csomagajánlatainak böngészésvel múlattam az idõt. Volt köztük egészen érdekes is.

Nem egészen az, aminek látszik - nézze meg nagyban is!
Forrás: Szabadlábon

Mielõtt bárki rosszra gondolna, a "Bula!" egyfajta köszönést, köszöntést jelent Fidzsi-szerte. Elõzõ posztunkra visszakacsintva, a férfiolvasók kedvéért elmondjuk, hogy a gyakran Melanéziához sorolt Fidzsi-szigeteken szerencsére nincs akkora kontraszt a katalógusok lányai és a valóság között, mint mondjuk Francia Polinéziában. Az már más kérdés, hogy a mikrofonfrizurát viselõ fekete hölgyek mosolya kit mennyire igéz meg.

Mivel az elkavart hátizsák megérkezését az illetékes elvtárs másnap reggelre ígérte, este kivettünk egy szobát Nadi központjában, majd pár méretesebb csótány lebirkózása után nekiálltunk kipihenni a sokórás repülések fáradalmait.Hozzászólások
Fác mondta [2009.04.11. 8 óra 15 perckor]:

Hali! "Míg Sydneybõl érkezõ útitársamra vártam..." Ki lesz az új utitársad? Sokak örömére mostanság sûrûbben írsz... csak így tovább! Csõ
Roland mondta [2009.04.11. 14 óra 30 perckor]:

Változatlanul Ancsi. Repjegyfoglalási problémák miatt nem tudtunk ugyanazzal a járattal Fidzsire utazni...
Ha mondandója van...


Melyik a ht hatodik napja?