2009.06.26. Ott a farka!

Roland írta,
11 óra 42 perckor,
Malajzia témakörben.
Szingapúrból Malajziába átjutni már gyerekjáték volt. A határ túloldalán lévõ buszállomáson gyorsan váltottam egy jegyet Kuala Lumpurba, majd egy gyors vacsorát követõen útnak is indultam a helyiek által csak KL-nek nevezett fõváros felé. A hosszúra nyúló utazás eseménytelenül telt, leszámítva azt, hogy megismerkedtem egy maláj fiatalemberrel, akirõl még Kuala Lumpurba érve sem tudtam eldönteni, hogy azért kínál szobát arra az éjszakára mert szimplán kedves, vagy azért, mert kõbuzi.

A nem túl csábító ajánlatot elutasítva bevettem magam egy elég lepukkant, viszont olcsó hotelbe. A kizárólag transzszexuális recepciósokat foglalkoztató kuplerájból gyorsan elegem lett, nevezetesen akkor, amikor az ajtó alatti résen egy kedves kisegér köszönt be a szobámba. Óriási szerencsémre másnap összefutottam az utcán azzal az ír sráccal, akivel egy hónappal azelõtt közösen béreltünk szobát Balin. Mivel neki is pocsék szállása volt, megbeszéltük, hogy kiveszünk egy összességében drágább, fejenként mégis ugyanannyiba kerülõ szobát; a tranzakció jutalma egy légkondis, kábeltévés, internetes menedék lett közel a város központjához.

Van olyan helyzet, hogy a városnézésnél egy hülye repülõtér, vagy egy õrült versenypálya sokkal több izgalmat ígér. Kuala Lumpur nevezetességei elõtt ezért is mentem el megnézni a sepangi aszfaltcsíkot.Hozzászólások

Erre a cikkre olvasói visszajelzés még nem érkezett.
Ha mondandója van...


Melyik a ht harmadik napja?