Roland írta,
7 óra 03 perckor,
Mexikó témakörben.
Mexikóvárost hat nap alatt megismerni egyáltalán nem lehet, ennyi idõ alatt legfeljebb felszínes benyomásokat szerezhet az idelátogató. Erõs a gyanúm, hogy amit én érzékeltem, az csak a jéghegy csúcsa volt, ezért még az impressziók megfogalmazásával is nagyon óvatosan kell bánnom. Nézzük, milyen érdekességekkel találkoztam a héten.

A metró gyakorlatilag egy mozgó piacként mûködik. Minden megállóban jó eséllyel felszáll egy valamit (de fõleg zenei válogatás CD-t) eladni szándékozó mókus. Indulást követõen aztán vagy õ maga kezd el ordítani valami marketingszöveget, vagy ha CD-t árul, akkor a hátizsákjába épített zenelejátszót kezdi bömböltetni (a beépítés módszertana megérne egy külön bejegyzést, van akinek külön akksija, meg többsávos hangfala van, mindez nem akárhogy összetákolva).

Teotihuacan piramisai felé utazva aztán rá kellett jönnöm, hogy Mexikóban nem a metró az egyetlen közlekedési eszköz, ahol megpróbálnak eladni nekünk valamit. A távolsági buszon egyszer csak erre kaptam fel a fejem...

Forrás: Szabadlábon

A furcsaságok sora egy kiadós alvás után természetesen folytatódik.Hozzászólások
Babarum mondta [2008.10.07. 9 óra 58 perckor]:

Õ mit árult? :)
Kwakk mondta [2008.10.07. 11 óra 14 perckor]:

Egy kedves utastársad gitárzenével próbálta tábortûz-hangulatúvá varázsolni az unalmas és fárasztó utazást, erre te máris kapitalizmust sejtesz mögötte. Ehh, pénzvilág gyermeke! :))) Azért remélem attál neki pár dolcsit, miután lefilmezted, és a leglátogatottabb hazai utazó-portál egyis post-jává tetted! :)))
Kwakk mondta [2008.10.07. 11 óra 16 perckor]:

attál = adtál :)))
Zuppa mondta [2008.10.07. 12 óra 23 perckor]:

Pár dolcsit csak úgy?! Ááá...van egy basszeros haverja, neki sem adott soha semmit a minõségi muzsikáért :)
Roland mondta [2008.10.07. 16 óra 58 perckor]:

Na azért nem kell sajnálni szegény mariachit, a performansz után szépen körbekalapozta a buszt. Persze nem kérdés, hogy megérdemelte azt a pár pesot, amit a helyiektõl és a turistáktól kapott.
Ha mondandója van...


Melyik a ht harmadik napja?