2009.05.07. Igyunk egy sört

Roland Ă­rta,
22 Ăłra 22 perckor,
Igyunk egy sört témakörben.
"Köszönöm, hogy elkĂĽldted a Földet nekem is. Tátott szájjal ámulok. További sikeres utazást kĂ­vánok!" ― Dr. Varga PĂ©ter, 2009. február 12.

A blog indulása óta meglepõen sok olvasói visszajelzés, gratuláció és bátorítás érkezett az utazó szerkesztõségbe. Az olykor nomád technikai körülmények ellenére is rendszeresen frissülõ, odafigyeléssel és fegyelemmel szerkesztett weboldal mostantól lehetõséget ad arra, hogy az olvasók egy (vagy több) virtuális sör formájában hozzájáruljanak az expedíció lendületéhez, sikeréhez.

A támogatás önkéntes alapon mûködik, és elsõsorban azoknak szól, akik kedvelik a blogon megjelenõ tartalmakat, jól szórakoznak egy-egy írás kapcsán, és értékelik a szerzõ befektetett munkáját. A kontribúció mértéke teljes egészében az olvasóra van bízva; irányadóként annyit azért elmondhatunk, hogy a világ legtöbb részén 1.000 forintból már lehet venni egy jó pofa sört, 2.500 forintból megvan egy éjszaka egy közepesen csótányos szobában, 5.000 forintért egész nap robogózhat az ember, 10.000 forint körül pedig már komplett thai családokat árulnak.

A virtuális sör csapolásához nem kell mást tenni, mint bankkártyával a kezünkben az alábbi képre kattintani, majd a felbukkanó weboldalon megadni a kért adatokat - ennyi az egész. Az egyszerûség kedvéért készítettem egy rövid útmutatót is, ez itt olvasható: elsõ lépés, második lépés. A tranzakciók és a személyes adatok biztonságáról a világ legjobb internetes pénzforgalmi mechanizmusa, a hetvenmillió számlát kezelõ PayPal gondoskodik.

Küldök egy sört!

A támogatĂłknak elõre is köszönöm a felajánlásokat, a blog olvasásához pedig további jĂł szĂłrakozást kĂ­vánok. Én most lekĂĽldök egy maláj sört ― ha gondolják, tartsanak velem!

A szerzõ Kuala Lumpurban éppen kivégez egy Tiger márkájú sört.
Hozzászólások
Csiga mondta [2009.05.22. 12 Ăłra 56 perckor]:

Küldtem egy kis sörrevalót, de csak azért, hogy legyen energiád folytatni a blogolást! Ha majd visszaérsz, megiszunk egyet együtt! Vagy kettõt... :) Egészségedre! :)
Roland mondta [2009.05.22. 13 Ăłra 30 perckor]:

Csigának is, meg a többieknek is hálásan köszönöm a támogatást. Meglepett, hogy még Hollandiából is küldtetek söröket!
Melinda mondta [2009.07.15. 16 Ăłra 50 perckor]:

Boldog névnapot! További szép utat! M
Ha mondandója van...


Melyik a hét második napja?