2009.05.07. Igyunk egy sört

Roland írta,
22 óra 22 perckor,
Igyunk egy sört témakörben.
"Köszönöm, hogy elküldted a Földet nekem is. Tátott szájjal ámulok. További sikeres utazást kívánok!" ― Dr. Varga Péter, 2009. február 12.

A blog indulása óta meglepően sok olvasói visszajelzés, gratuláció és bátorítás érkezett az utazó szerkesztőségbe. Az olykor nomád technikai körülmények ellenére is rendszeresen frissülő, odafigyeléssel és fegyelemmel szerkesztett weboldal mostantól lehetőséget ad arra, hogy az olvasók egy (vagy több) virtuális sör formájában hozzájáruljanak az expedíció lendületéhez, sikeréhez.

A támogatás önkéntes alapon működik, és elsősorban azoknak szól, akik kedvelik a blogon megjelenő tartalmakat, jól szórakoznak egy-egy írás kapcsán, és értékelik a szerző befektetett munkáját. A kontribúció mértéke teljes egészében az olvasóra van bízva; irányadóként annyit azért elmondhatunk, hogy a világ legtöbb részén 1.000 forintból már lehet venni egy jó pofa sört, 2.500 forintból megvan egy éjszaka egy közepesen csótányos szobában, 5.000 forintért egész nap robogózhat az ember, 10.000 forint körül pedig már komplett thai családokat árulnak.

A virtuális sör csapolásához nem kell mást tenni, mint bankkártyával a kezünkben az alábbi képre kattintani, majd a felbukkanó weboldalon megadni a kért adatokat - ennyi az egész. Az egyszerűség kedvéért készítettem egy rövid útmutatót is, ez itt olvasható: első lépés, második lépés. A tranzakciók és a személyes adatok biztonságáról a világ legjobb internetes pénzforgalmi mechanizmusa, a hetvenmillió számlát kezelő PayPal gondoskodik.

Küldök egy sört!

A támogatóknak előre is köszönöm a felajánlásokat, a blog olvasásához pedig további jó szórakozást kívánok. Én most leküldök egy maláj sört ― ha gondolják, tartsanak velem!

A szerző Kuala Lumpurban éppen kivégez egy Tiger márkájú sört.
Hozzászólások
Csiga mondta [2009.05.22. 12 óra 56 perckor]:

Küldtem egy kis sörrevalót, de csak azért, hogy legyen energiád folytatni a blogolást! Ha majd visszaérsz, megiszunk egyet együtt! Vagy kettőt... :) Egészségedre! :)
Roland mondta [2009.05.22. 13 óra 30 perckor]:

Csigának is, meg a többieknek is hálásan köszönöm a támogatást. Meglepett, hogy még Hollandiából is küldtetek söröket!
Melinda mondta [2009.07.15. 16 óra 50 perckor]:

Boldog névnapot! További szép utat! M
Ha mondandója van...


Melyik a hét hatodik napja?